Earlybird 

Tog det säkra före det osäkra. Ville cykla i uppehåll så jag steg upp och begav mig ut på ett morgonpass. 

Det var fridfullt på den småländska landsbygden. Jag försökte njuta av morgonen och cyklade i ett lagom tempo. Benen var trötta och ryggen stel sedan helgen. Därför var det extra skönt att trampa igång kroppen. Tidigare gillade jag inte morgonpass men numer tycker jag det är riktigt härligt. En bra start. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s