Helgkänning…

Godkväll alla bloggens vänner. 

Ikväll har det varit sol här i Värnamo. Sol och moln. Jättefint. 

Solen i ryggen. Samma plats men solen mot ansiktet.Eftersom jag har gått med i Stravas ”klättra 9000 höjdmeter i april” tog jag mig de hundra höjdmetrarna upp till vindkraftverket. Tog ett kort och åkte hem. Alltid något.Helgen på Isaberg. 

Det blir ännu en helg på Isaberg. Keith ska jobba och jag assisterar när jag kan och orkar. Jag kommer även att cykla. Hoppas på att vara någorlunda pigg. Jag ska försöka ta några fina kort på SM banan och bjuda er på. 

Det är även några cykelklubbar som bokat läger. Jättekul att så många har hittat till Isaberg i vår. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s