Oj vilken dag på Isaberg. 

Strålande sol. Massor cyklister. Härliga stigar.

Tröttsam start. 

Tänkte cyklat på Scalpelen men bodyn lade av efter 2 km. Då fick vintercykeln (Scott scale 910) rycka ut, efter att jag bytt däck till ett par med mer mönster på.

Efter det vart det roligt. Träffade massor nya och kända ansikten. Cyklade en sväng själv och avverkade en pod samtidigt, stannade till vid Ettö och stretchade ryggen och njöt av utsikten över sjön före jag begav mig tillbaks till berget som vimlade av cyklister.

Klubbar som Motala, Finspång, Kolmården, Hallby, Värnamo mfl fanns representerade. Ung som gammal var på Isaberg och cyklade och hade kul.

Här tar Albin trappan lätt.

Själv funderade jag på om det inte var dags att köra hela SM banan, alltså även den branta nerfarten som jag har haft stor respekt för.

Första delen ser ut så här , nerifrån och upp:

Jag blev motiverad av att träffa ungdomarna och Elna som just hade kört ner. Och när Elna och Maria erbjöd att köra ytterligare varv trots trötta ben hängde jag på fast besluten om att klara det. Efter olyckan har jag varit mer osäker nerför. Jag hade fjärilar i magen när vi tog oss upp till toppen. Men väl vid backen tvekade jag inte en sekund. Elna tog säkert täten vilket kändes tryggt. Så tack för peppen!

Sedan vart det lunch tills Marcus ringde och ville cykla. Jag mötte upp honom och Anders för att cykla rosa och halva gula.

Vi stötte på ytterligare gamla klubbkompisar och cyklade svart/blå. Richard och Anders visade oss andra sin färdigheter.

Efter SM banan och den vita var jag fikasugen.

Marcus som inte äter godis var först på dumlekakorna.

Kvällen avslutades med ytterligare en fika… Vi har haft en härlig dag.

Någon tjuvstartade och tog ”n”et.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s