Sköna söndag. 

Jag kan bli så baksugen ibland. Ikväll hann jag inte packa upp förrän jag hade en deg på jäsning. Leilas kardemummabullar. Samtidigt kom våra grannar, tillika Keiths son och sambo in på en kopp. Mysigt!Ytterligare bra dag på berget.

Ännu en dag med cyklister på Isaberg. Det verkar som att många läst om och blivit nyfikna på SM-banan. De flesta är begeistrade och gillar varvet som skiljer sig från övriga svenska MTB banor. Vi har även fått synpunkter som vi tar till oss och arbetar med. 

Min plan för dagen

Begav mig ut runt 9,30 och hade planerat att köra tre varv på SM-banan. Efter första varvet fick jag sällskap av boråsaren tillika 8848 åkaren Kjell Olsen. Han verkade gilla banan riktigt mycket och gav sig inte förrän han avverkat sju varv. Starkt!Två grymma systrar Johansson från Mölndal dundrade runt på banan. Efter en stund mötte jag Dan och Viktor. Vi körde SM-banan och stannade vid de små droppen för att jag skulle få tränas på teknik. När det såg ut som nedan tyckte Viktor att det var dags att åka vidare och även ta det större droppet (näst största). Där var jag svårövertalad men till slut satt det någorlunda. Kändes riktigt kul och jag får lov att ge mina kamrater mitt varmaste tack för hjälpen och så klappar jag mig själv på axeln också. Vi avslutade passet med att Viktor bjöd på kaffe men före det tog vi en sväng med spaden. Det var ungefär som man skämtsamt brukar säga om de på kommunen: två tittar på när en jobbar. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s