Kalas. 

Ikväll har vi firat Isac, Keiths äldsta son, som fyllde 21 år igår. Det är tradition att fira och träffas när alla i Keiths familj fyller. Det blev lite av varje i matväg. Västerbottenostpaj, paj med grillad paprika och kronärtskockor, salami, oliver, tomater, avokado, sockerärtor, brie, bröd mm. Evelina stod för en frestande dessert. Nutellachokladmousse och cheesecakebotten. Imorgon är en ny dag med arbete, läkarbesök och MTB Camp. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s