Mountainbikeläger med bra stämning. 

Vilken fantastisk skara människor. Det är en ära att få umgås och ha kul ihop med alla dessa MTB åkare från hela Sverige. Till och med en dansk. 

Just nu är det crossfit och yoga. Jag själv hoppar över det då jag behövde vila och återhämta mig istället. 

Dagens pass. 

Efter en fulladdad frukostbuffé var vi redo för en ny dag på hojarna. 

Jag fick ungefär samma gruppetto som igår. Vi tog den vita leden som uppvärmning och fortsatte efter det på den blåsvarta som har sina utmaningar både uppför och nerförs. Ett par hårda kamper och härlig kämparglöd uppför. Alltid kul med prestigelös ”tävling” i gruppen. 

Före vi tog oss an röd nerfart hade jag gett tekniktips, vilket gjorde att ett par stycken av de osäkra tog sig an backen på ett fantastiskt sätt och kände sig mer trygga. Några i gruppen hade redan en bra teknik. Vi var alla på lite olika nivå. Förresten stannade vi till vid droppet på SM banan och lät oss triggas av varandra att klara och att våga åka ner. Jättekul. Alla kan mer än man tror.

En förmiddag i skogen går snabbt men mot slutet var vi möra i benen. Bergets backar hade grillat oss, ca 860 hm enligt garmin och Bryton cykeldatorer och 655 enligt STRAVA. Jag vet inte vilket som är mest rätt. Men jag fick bara 655 till STRAVA climbing challenge. Totalt har jag reggat 7947 m under april, bara fem dagar kvar till 9000 m ska vara avverkade. Det blir nog på håret…Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s