Trivseldag på Isaberg. 

Gårdagens race tog ut sin rätt. Jag har varit trött i kroppen idag. Jag har inte samma återhämtning eller form som förra året vid denna tiden. Och ibland känns det uppgivet och frustrerande att inte veta om jag kan ta mig dit igen.  Vi får se. Som vanligt tröstar jag mig med att jag kan vara med och trampa. 

Dagens cykling

Idag tog Uffe, Uffe och Viktor sig hit för att köra MTB. Jönköpingsklubben La Lepre Stanca är här på träningsläger så även de anslöt vid tio. Tanken var att jag skulle guida en liten bit utanför berget. Det blev inte helt prickfritt, jag körde bort mig vid ett par tillfällen. Men än värre var att vi efter ca 40 min upptäckte att vi hade åkt ifrån en stackars som var inne och fyllde vattenflaskan när vi begav oss. Skäms!

Efter att ha rundat Grimsås och klättrat uppför den stygga backen till utsiktsplatsen Bjärsvedsklint var vi på Isaberg lagom till startskottet för multisporttävlingen Isaberg Extrem. Peter Gustavsson blev bästa Isabergare och kämpade sig in på en 3e plats.  

Det vart ytterligare en stund cykling på eftermiddagen med lite teknikövningar. Trevlig dag med trevligt folk. 

Jag var inte så flitig med kameran. 

Vill ni se fina bilder från Isaberg: gilla Mountainbike SM på Facebook.  

 

   

Anna och Gustav

Annonser

2 reaktioner på ”Trivseldag på Isaberg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s