Favoritrunda ihop med La Lepre Stanca på Isaberg. 

Jag fick den möjligheten att visa ett smakprov av Järnbärarleden för tre MTB sugna LLS cyklister. Som jag förstod det ville de ”köra på” åtminstone lite grann. Det där är svårt när man blir fler än en, vissa får alltid köra på mer än andra.  Men vi fick till bra flyt och för er med Isabergskännedom kan jag rekommendera rundan som innehåller både tallbarrstig, sten, rötter, spänger, knicksigheter, grus och uppförsbackar. Ca 1 timme.

Rosa leden-Järnbärarleden-runt Klosjön-grusvägen till stigen som leder till golfbanan-golfbaneleden till Rosa leden-Golfbaneleden och Gula leden hem.    Det såg ut som att landsvägscyklisterna var MTB sugna.   Hela dagen har ärats med sol. Så efter passet tog jag tillfället i akt att sitta nere vid vattnet och njuta av stunden.  

Kvällen kom

Jag fick gladeligen med mig Keith ut och cykla SM banan ikväll. Det var hans första varv på cykel. Och han gillade den (som tur var). Vi tog även svängen om vita leden för att göra ett STRAVA försök. Keith var 12 sekunder snabbare än mig. Det g¨r tydligen bra att gräva sig i cykelform. Som vanligt är STRAVA livet!  

Annonser

2 reaktioner på ”Favoritrunda ihop med La Lepre Stanca på Isaberg. 

  1. Puh, vilken tur att han gillade banan! Sitter och klurar på när jag kan klämma in Isaberg, längtar efter era härliga stigar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s