SM-banan börjar bli klar.

Nu är SM-banan till stora delar klar. Det säger jag fast jag vet att det är många mantimmar kvar till justeringar och förbättringar. Men man kan i princip cykla varvet nu. Fast B vägen är att rekommendera på rockgarden tills det är igenfyllt mellan stenarna.    Det är ett digert arbete och Keith blir glad när, det som i går kväll dök upp ett gäng arbetssugna grabbar. Det underlättar.

Även om det är mountainbike har det varit lite väl stötigt efter nerfarten Ragnarök, det rättades till, man sågade bort något träd som stod illa till och vi fikade. En bra kväll som avslutades med att tre älgar bjöd på skådespel genom att vistas i pumptracken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s