Gott kaffi, rehab och snart SM.

La Lepre Stancas goda Kaffi Il Cannibale från Gårdsrosteriet gör livet på morgon mer värt att vakna till. Jo då, visst har även Keith betydelse där, men han gör sig faktiskt bättre framåt 8-9 tiden…

Detta Kaffi har, tro mig, en underbar balans och husets kaffe Svea från Arvid Nordkvist framstår som ett sämre vin i jämförelse.

bildDenna morgon bjöd inte bara på gott kaffi, utan även på en solig 4,5 km löpartur i skogen (5,13/km) följt av rehabövningar. Körde den korta varianten och hoppade över några moment för att hinna i tid till min inplanerade spirometriundersökning (lungkapacitet). Fick göra testet med och utan Bricanyl. Dosen Bricanyl var minsann rejäl och jag blev otroligt påverkad genom rastlöshet och darrningar. Jag hade svårt att sätta fingrarna på rätt tangenter vid datorn i ett par timmar efter. Men nu är jag lugn igen och snart bär det av till Bor för onsdagsträning. Keith är i Gnosjö och planerar SM-arrangemang. Hörrini, det är hejdlöst vad tiden går snabbt, det börjar närma sig. Känner du, där att du vill hjälpa oss med något under SM 16-19 juli? En dag, två dagar eller alla dagar. Hör gärna av dig till mig på sandrasalinger@hotmail.com.

Det är alltid väldigt uppskattat och värdefullt med hjälp!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s