Midsommarhelgens början. 

Kände ni knottens invasion ikväll? Hemska småkryp.

Vi inledde midsommarhelgen med att vara med på en cykeltur i Gnosjö. Marina guidade oss och ett par till på fina stigar. Gnosjö är beläget ca 10 km från Isaberg och omgivningarna i Töllstorps fritidsområde är minst lika fina som Isabergs. Gnosjö FK med Peo i spets har även jobbat fram ett par fina MTB spår.

 Både jag och Keith var rustade för ösregn (som yr.no visade) med våra Assos regnställ. Det var väl därför det vart uppehåll. 

Väl tillbaka på Isaberg tog vi en raggarrunda på campingen och i stugbyn och konstaterade att det blir en cyklig midsommar här. Det var få husvagnar som inte hade cykel. Tänk att berget blommar av cyklister för att en liten eldsjäl har sett potentialen och lagt sina mantimmar på sitt fritidsintresse här. Häftigt.

Idag har Keith the great sagt upp sin anställning på stiftelsen. Nu hoppas vi att universum ska visa honom vägen mot nya underbara utmaningar. Så var det 2012 och 2015 går Isaberg mot all time high för vår/sommarhalvåret.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s