Midsommar

Familjen och Carina har varit med oss i midsommar. Det blev inte riktigt som vi tänkt men vi har haft roligt ändå.

Midsommarafton började vi med att göra SM campingen och klippa gräs runt SM arenan på Isaberg. Vi mötte upp min familj för sillunch och efter det fortsatte Keith jobba och jag och Carina guidade övriga på MTB cyklarna. Vi höll ihop trots lite olika nivå. Och bara glada miner under de två timmarna.

Kvällen kröntes med korvbuffe och någon öl i grillkåtan på Isaberg.  

Massor cyklister.

Midsommardagen. Keith fortsatte att jobba och vi övriga cyklade. Vi och hundratals andra cyklister njöt av lederna och SM banan. Både Ronnie och Niklas ville absolut köra ett varv på SM banan för att få uppleva vad deras ”svåger” har ägnat sig åt sista halvåret. Jag får säga att de klarade den med bravur, de har trots allt inte cyklat så mycket och aldrig tidigare på en MTB xco bana. Jag rådde de att spara Ragnarök till nästa gång de kommer och cyklar.

För övrigt såg vi många klubbar representerade på SM banan. Bland annat cyklister från Kvänum, Eksjö, Göteborg, Nässjö, Varberg, Karlskoga, Almby Örebro, Tullinge Stockholm, Växjö, 338 Ljungby, IKHP Jönköping, Team Roslin, Crescent, Vårgårda, Göteborg, CKX, Falun, Åstorp, Allingsås, Landskrona, Värnamo mfl.

Keith försöker alltid prata med så många som möjligt för att få viktig input.

Idag var han med och cyklade. Han visade mig hur man ska ta stockarna på XCE banan.  

Några fler bilder från helgen:          

Annonser

2 reaktioner på ”Midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s