Söndagsfixande. 

Ända sedan olyckan har jag sagt ”om det ändå bara var en förkylning” nu när jag är förkyld gnäller jag likväl över hur jobbigt jag har det. Aldrig är man nöjd. Men faktum är att jag är öm och väldigt stel i hela kroppen och särskilt i ryggen.

Det har varit en cyklig helg för många i och med SM i landsväg, Ränneslättsturen och VM i XCM där Gunnrita 42 år vann. Man har några år på sig att komma igen mao.

Det var roligt att Solleröns IF hade ordnat livesändning från linjeloppen. Vi kollade till och från idag. 

Annars har Keith planerat SM campingen och jag tvättade mina två MTB. Efter det lite knäckebrödsbakande. Sedan testade vi att rulla en sväng på våra ”nya” crossar. Med skivbromsar såklart. Vi har haft de ett tag men inte testat att cykla på de förrän idag. Grymma är första betyget. Jag har ingen bild men det ska jag bjuda på framgent. 

Lättare Trek. 

Fö lättade jag min Trek Superfly med 20 g genom att byta sadel. Främsta anledningen till att jag bytte är att den förra är så bred att jag tycker det blir svårt att komma över den när man hoppat bakom vid branta nedförsbackar. 

Tänker även göra däcken slanglösa för att få en bättre känsla och för att lätta den  ytterligare någon hundring. 

Avrundade kvällen med att ta bort en skottkärra ogräs från våra gatstenar. Det blev långt ifrån perfekt men lite skillnad iallafall. 

Före 

 Efter 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s