Ny hoj. Och på gång igen.

Trek Boone 9.

bild (6)

Här står den nya cx cykeln och vilar sig under en ek. Eller förresten det är snarare jag som behöver vila benen. Men nu är jag igång igen efter förkylningen. Det sker inga underverk med kroppen när man varit sjuk, alltid jobbigt de första passen efter. Men bara jag får hålla mig friskus nu så blir jag glad.

Däremot var ett ett sant nöje att driva runt pedalerna på min nya Trek Boone 9. Lätt, snabb och styv. Det blir mycket kul när jag fått till inställningarna, har inte finjusterat än. Älskar fö skivbromsarna!

Äntligen är sommaren här. 

Körde den trevliga Dannäsrundan. Lite asfalt, lite grus och uppförs och nedförs. Massor fina vyer att cykla igenom, det hjälper till en del när solen skiner.

bild (4)

bild (2)

After Bike på altanen.

Väl hemma ställde jag till det så pass att jag firade med en öl (en IPA). Danskarna vi cyklade med på Isaberg hävdade på fullaste allvar att det är den bästa återhämtningsdrycken, så det får man tro på.

Keith kom hem lite tidigare än planerat. Efter att ha kört slut på fyra batterier till skruvdragaren och bensinslut i gräsklipparen fick han ge sig. Inte mig emot.

bild (5)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s