Hårt pass med Värnamo MTB.


Röd som ett stoppljus. Det är väl så det ska vara efter ett cykelpass på sommaren?

Tränade med Värnamo MTB.

Det började redan på Facebook. Trissas om hårdkörning. Och Mattias satte ribban genom hård uppvärmning. Men även om det rejsas finns det ”hållplatser” där man stannar och väntar in alla. På så sätt blev det som naturliga intervaller i 1 h och 30 minuter.

Jag kände mig tung, cykeln kändes tung och benen kändes tunga. Inte för att jag hade förväntat mig något annat. Jag är väldigt glad för att jag kunde pressa mig ändå. Och väl hemma kom den lilla belöningen -en förbättring med 2 sekunder (!) på ett STRAVA segment -tack vare att Magnus tog vind hela backen.

Ingen öl för mig. 

Grabbarna fortsatte till staden för en öl men jag tackade för mig och åkte hem och tvättade och fixade lunchlåda.

Sedan ringde grannen på och undrade om vi vill bli testpiloter för Thules nya fäste/spänne för carboncyklar på deras cykelställ. Det ville vi gärna, det ska bli spännande att se hur det fungerar. Vi passade också på att prata om problematiken med att transportera 29″ are. Ställen är för korta, har för korta spännen och att de är för tighta, allt det är på g att lösas. Bra Thule.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s