Tältbyggarna och bra intervallpass.

Här är gänget som var ute i 30 grader och byggde tält. Det gick åt många Loka.  

Efter byggandet var jag varm, bränd och slö men jag hann att ta mig runt SM banan ett varv före Keith ville styra Caddyn mot Värnamo.
Packade in Treken och i bilen hem kokade jag av värme trots nedkylning med glass och Cola.


Intervallpass

Efter mat och vila körde jag mina tänkta intervaller. Valde vindkraftverksbacken för att det är grusväg och för att den är ca 4 min lång. Jag blev förvånad över hur bra benen svarade i fyra av de sex intervallerna, det var länge sedan jag hade den känslan. Sista två vart det kämpigare, men jag är ärligt talat glad för att jag kunde ta mig igenom passet och att jag återhämtat mig sedan gårdagens distanspass.

Varmt och hårt. Ett ovanligt pass. 🔥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s