Missa inte årets MTB fest, jag är anmäld!

SM i MTB XCO för min del.

Jag har anmält mig till SM i MTB XCO. Det är första gången jag kör ett Mountainbike SM (har aldrig kört SM i XCM) men kämpade mig till en 8e placering på SM i landsväg 2013 i Åstorp.

Det känns naturligt för mig att vara med detta år även att det är mycket som talar emot. Men med tanke på att SM på Isaberg är Keiths idé, att vi har varit så engagerade och att jag älskar MTB cykling så ställer jag upp. Helt utan förväntningar om placering men med förhoppningar på att kunna genomföra hela tävlingen från början till slut. Jag har en tuff tid bakom mig (och troligtvis även framför mig), så även om motivationen och viljan att prestera har funnits har det inte fungerat som ”vanligt” i kroppen och ibland inte fungerat alls.

Men nu är det två veckor kvar och jag förbereder mig efter mina förutsättningar. Försöker att få till några intervallbetonade pass och något distanspass men inte hårdare än att jag kan återhämta mig, jag vill inte bli sliten. Jag repeterar också SM varvet med jämna mellanrum för att hålla mig ajour med nerfarten och kurvorna, varvet är tekniskt.

Det kommer att bli ett roligt arrangemang.

Arenan och anläggningen som sådan talar för att det kommer att bli roliga dagar. Det finns möjligheter för hela familjer att roa sig med fina MTB spår för mammor och pappor att cykla eller vandra på, badplats, pumptrack, restaurang, höghöjdsbana, älgpark mm. Och det finns många likasinnade på plats under flera dagar som man kan umgås och ha skoj tillsammans med.

Tveka inte på att putta in din anmälan, än finns det tid.

Funderar du på att vara med i SM? Passa på att anmäla dig idag, det finns möjlighet ända till tisdag kväll. Ta tillfället i akt att uppleva SM i MTB på Isaberg 2015!

Många har redan anmält sig.

10-12 åringar har hittills flest anmälda till XCOn. Det bådar gott för tillväxten i sporten.

F10-12 är i dagsläget största tjejklassen med hela 22 st anmälda. P10-12 är 48 st anmälda.

asm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s