SM förberedelser i full fart framåt och med vissa bakslag.

Här är det paus i Ragnarök. Diskussioner om kurvor och branta partier pågår mellan Marcus, Glenn och Jonas. Marcus sim tävlat långlopp tidigare gör tävlingspremiär i xco H30 på lördag. Då åker han fullgung, vi är eniga om att det är optimalt på denna banan.

När Marcus inte tävlar är han sjukvårdare för SM. Jag hoppas verkligen att ingen får träffa honom i den rollen. Kör med huvudet gott folk och var rädda om er även i stundens hetta. 

Igår tränade jag teknik, sista delen på SM banan svänger och vissa kurvor är kluriga dels skarpa och dels med löst grus. 

Dagarna före

Nu är det mycket som ska ställa klart till 100%, för snart går startskottet. Och det längtar man nog alltid till. Samtidigt som vi har nämnt att det kommer att kännas konstigt när det är över. Så på något sätt vill man inte att det ska vara slut. Det här har varit ett kul projekt.

Men så här sista dagarna när funktionärer inte vill/kan hjälpa till, campinggäster har bokat fel, det kommer duschvagnar istället för toaletter, elen till glass och matvanorna är en dag för sen osv. Då är det stundtals kämpigt. 

Ger energi

Det är många vi har träffat på banan, som är med och är funktionärer, finns i tävlingsorganisationen mm som ger energi till arrangemanget. Det är härligt! Fortsätt med det. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s