Imorgon är det min tur att tävla.

Mina vänner. Imorgon är det dags för mig. Äntligen måste jag säga. Det känns kul. Ikväll känner jag igen mig lite mer som ”förr”. Lugn och förväntansfull. Tidigare i veckan har jag varit nervös och känt mig lite orolig inför tävlandet.

Körde ett sista varv på banan före jag åkte hem ikväll. Den var sig lik och jag kände att det var lika kul som vanligt.

Detta är mitt mål för imorgon: gå i mål. Lite ospännande kanske men efter det jag gått igenom under året känns det stort nog. Sedan kommer jag givetvis att göra allt jag kan och ta ut mig så gott jag kan. 
Det har varit många underhållande fighter där ute på banan idag. Kul att titta på. I damer 30 var Ann Berglund i ledning från start och hade Cecilia Thomasson jagande tätt efter. Men efter något varv fick Ann problem och Cicilia blev först över mållinjen med sin rosa Trek Superfly.   Peter G från Värnamo fick förstklassig langning av pappa Lasse. Men Peter kan själv och tog en klunk i sin egen flaska.   Mackan representerade Gnosjö FK på ett storstilat sätt. 

I herrar 40 var det en tät kamp mellan flera cyklister.  
Och så min egen hejarklack som är på plats. Niklas (min bror) och Amanda (brorsdotter).

Annonser

3 reaktioner på ”Imorgon är det min tur att tävla.

  1. Vi kommer att hålla alla tummar och tår i morgon! För oss är du alltid en vinnare! Kraaaaaaaaam och lyckospark i rumpan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s