Lägerrunda och långpass.

Keith körde en grupp idag. Och ni som cyklade med honom såg säkert lite kantareller?! De kan ni nu se på min tallrik. Verkligen sommargott.

Träningsläger torsdag.

Förutom tre punkteringar och en som körde vilse vart passet bra. Det har glädjande nog anslutit många till våra pass.

Vi har haft siktet inställt på att cykla ca tre timmar och det har vi i stort sett lyckats med. Vissa pass har haft inslag av fartökningar och jag har känt mig någorlunda stark.

Idag körde vi bland annat ett varv på gula leden i Gnosjö. Det är ca 3,5 km teknisk stig som PO har byggt. Riktigt fint och otroligt krävande. Även om jag var trött svarade benen vilket är ett gott tecken.  


Jag fick brått tillbaks till Isaberg för nästa cykelpass då jag hade bestämt träff med min icke cyklande kompis Charlotta.

Charlotta är en stor inspiratör för mig och hon är alltid full av energi. Hon jobbar på 3M och idag hade hon deras skyddsglasögon med sig, det ska bli kul att testa som cykelglasögon.

Jag hade planerat för att visa hur växlar och bromsar fungerar på cykeln men det behövdes inte. Vi cyklade vita leden och hela blå (även sista nerfarten) plus lite av SM banan. Inga problem för en talang.

Vi njöt en liten stund vid Bjärsvedsklint.  

Det blev långpass på ca 4 timmar för min del.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s