Sista passet som guider på Isaberg.

Det kändes vemodigt på passet idag. Sista guidningen på Isaberg.  

Nu är träningslägret slut för denna gång. Fem dagar går snabbt, i synnerhet när man har roligt på en cykel.

Men samtidigt märktes det på alla att det har tränats hårt i veckan. Vi var trötta till mans. Och gruppen beslutade att köra någon halvtimme kortare än övriga dagar.

Jag var helt slut i kroppen och började dagen med illamående. Har lärt mig under året att det beror på vätskebrist så efter att jag hade hällt i mig ca en litet vatten kändes det bättre. Dock behöver jag vila, massage och mat för att förhoppningsvis få bra återhämtning. Jag har cyklat ca 15-16 h sedan i söndags och det är mycket mer än jag numer är van vid.

Dagens pass

Keith hade rekat en stig och grusvägsrunda utanför berget. Han hittar otroligt bra och det finns fina möjligheter att åka långa härliga MTB rundor.

Det var ingen som gjorde anspråk på några fartökningar eller andra utmaningar. Lagom var tillräckligt och alla blev lättade över att vi inte hann med den sista långa stigningen på grusväg. Väl tillbaka på parkeringen utanför Höganloft var vi glada att vara i mål men samtidigt trist att den efterlängtade träningsveckan redan tagit slut.

Bakkväll.

Jag har saknat en hemmakväll med tid och lust till bakande. Tog igen det till viss del och bakade knäckebröd, blåbärskladdkakemuffin och vanliga kladdkakemuffins.     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s