Min tur.

  

Jag blev just varse om att jag vann en startplats till helgens tävling i Motala. Härligt att den turen var på min sida. Och kanske sporren jag behövde. Det blir mitt första långlopp sedan olyckan på Lida loop. Det känns jättenervöst att göra en start tillsammans med så många cyklister. Jag hoppas att jag tycker det är roligt igen. Älskade att kunna tävla på SM. 

Nytt.

För er som är uppmärksamma har jag bytt lite utseende på bloggen. Jag är inte helt nöjd men det var det bästa jag kunde göra själv just nu.

Förutom datafix har jag rullat ett grusvägspass på MTBn och försökt piggna till. 

Annonser

2 reaktioner på ”Min tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s