Söndagsutflykt och test av Jönköpings euromtb bana. 

Vi började dagen med en lång pratstund och promenad med vänner (som vi inte sett på år) i skogarna kring Hook. Sedan fortsatte jag och Keith, efter ett stopp för lunch på Hooks herrgård, till Jönköping för att köpa en bromsskiva. När vi ändå var i krokarna och hade cyklarna med oss passade vi på att åka till Huskvarna för att se Europamästerskapsbanan för MTB 2016.

Varvet bestod till stor del av skogsstig nerför och uppför berget ett par vändor. I mina mått mätt var det mycket knicksigheter och jag var glad att jag levde efter den långa nerförskörningen. Varvet var överlag för svårt för mig och jag var rädd. Uppförsklättring var stygg, vi snackar brant och brutal backe med ca 16 % i snittlutning. Det har däremot sin charm tycker jag.

Och utsikten är fin.  Vi fortsatte att spana in andra delar av området och hittade en fin slinga på en fin stig som började inne hos kossorna. De var vänliga och släppte förbi Keith men höll kvar mig en stund.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s