Söndagslunk.

  
Det här vädret gör det så njutfullt. Vi har varit ute nästan hela dagen. Bortsett från när vi kollade på cykel på tv. Då bakade jag samtidigt. En plåt knäckebröd, jordnötskladdkakor och ett bröd fyllt med chiafrö, mandlar, aprikoser, havre, linfrö och massor mer. Det sistnämnda blev riktigt gott och det ska ni få receptet på om jag kommer ihåg.

Cyklat

Jag har inte varit tillräckligt pigg för att åka och tävla i helgen. Men vi har iallafall kunnat träna någorlunda. 

Ikväll var jag och Keith ute på ett MTB pass. Vi testade vårat byte av sadelstolpar. Jag har en med setback och Keith har en utan. Inte nu längre eftersom vi bytte. För min del fungerade det bättre och för Keiths del så vart det inte riktigt bra då sadeln inte satt bra i fästet på den sadelstolpen. Vi får se hur vi ska lösa  det. 

Vi cyklade för övrigt i kommunens spår idag. De klipper bara gräset på fotbollsplanen, se bild på motionsspåren ovan. 

Jag försökte mig på att ta ett STRVA idag. Det gick inte bra, fattades 2 sekunder. 

Nu kröner vi helgen med kaffe, godis och film. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s