Test: 2014 års SM bana

Eftersom vi bor nära Jönköping är det konstigt att vi inte har cyklat 2014 års SM bana tidigare. Eller iofs har 2015 års SM bana fyllt vår tid så egentligen inte så märkligt. 

Idag blev det en spontan utflykt till Hallby. Vi packade ur cyklarna och gav oss på SM banan direkt, den var uppmärkt med skyltar. 

Kanske borde ha värmt upp, det blev stopp i den tekniska hjärnanhalvan. Jag tyckte det var svårt och hittade inget flow i cyklingen. Banan bjöd på naturstig med många knicksigheter och tvära svängar (för tvära för min smak). Kings landing och the Wall, förra årets snackisar var byggda inslag. Branta uppförs fixade pulshöjningar. Någon bit med mycket rötter och svängar med flow var roliga, den körde vi faktiskt två gånger. 

Hallby verkar vara ett underbart cykelområde. Vi cyklade ca 1,5 h och tyckte det fanns ett myller av fina stigar. Så när vi tagit oss igenom SM banan och begav oss vidare var cyklingen fantastiskt och fortsatt rejält kuperat. 

Bara att åka dit och kryssa! Löpning eller cykling, passar båda. Finns uppmärkta spår.     Före vi styrde hem, besökte vi Munchies och fick oss varsin  supergod burgare. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s