Ränneborgscupen i Eksjö.

  
Jag lyckade tajma både pappa och Ränneborgscupen i Eksjö idag. Jättekul. 

Jag träffade pappa över en kopp kaffe på ett anrikt fik i trästaden (där delar av brann för ett par veckor sedan). Han gör alltid mig på gott humör och vi har för det mesta kul tillsammans. Hans hjärta är gjort av guld och det gör honom till en stor förebild för mig.   

Ränneborgscupen har växt.

Det var väldans många cyklister till start ikväll. Säkert över hundra. Jag kan förstå att uppslutningen blir bra, det är bra banor och avslappnad stämning. 

Vi hade gemensam start, vilket jag tycker var det enda man skulle kunna gjort annorlunda. Det finns nämligen få justa omkörningsmöjligheter. Och jag som sov i starten fick anpassa mig och ligga bakom. Det blev därför inte riktigt så hårt som jag trott. Men visst fick jag tillfälle att köra mig trött. 

Varvet präglas av kurvor och banan har riktigt bra flow. Inslag i form av rötter, klipphällar och en spricka i berget som man tar sig igenom gör det tekniskt kul. 

Eksjö ck står värd för Ränneslättsturen, ett av Sveriges finaste långlopp. Så visst är de bra på att bygga MTB banor. 

Ett rent nöje att cykla ikväll och kul att råkas med andra likasinnade. 

Nu är det natt och sovdags. Vi hörs imorgon igen. Då ska vi berätta om våra nya MTB projekt bland annat. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s