Lördagsdistans

Jag slog på stort och körde ett tre timmar (och sex minuter) långt och hårt pass. 

Första timmen var Keith med. Han var inte jättesur över att jag låg på lite uppför samt smygökade på platten. Det tyder på att cykelformen kommer. Hans banbyggarform dalar inte heller, nu är han (och några fler)  igång med att såga nya MTB spår i Värnamo. 

Efter att jag lämnat av Keith, bytt till torra strumpor och skor begav jag mig till via grusvägar till Bor. På vägen hem stannade jag till och köpte med en hembakt fralla från Stationshuset. Sedan öste regnet ner och jag hade rejäl hemlängtan. 

Hårda långpass kräver en mentalt stor insats. Det är svårare att pressa sig 3 timmar jämfört med att köra några hårda intervaller. 

Tvättade båda hojarna, duschade varmt, fikade, light städade och nu kom kvällen alldeles för fort. Det är tom tänt i spisen och vi har serverat oss varsitt glas vin. Jag uppskattar lugnet efter en krävande vecka på jobbet.   

  

Annonser

2 reaktioner på ”Lördagsdistans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s