Inte ens kafferasterna går lätt idag.

Det var inte bara fysiskt jobbigt på tävlingen igår, det var mentalt krävande också. Jag är glad över att jag inte gav upp och att det gav mig belöning i form av ett SM brons.

Det var ingen kafferast att jaga Åsa men det var inspirerande att veta att det var medaljstrid. Jag kämpade hårt hela vägen och det maler i mig om jag kunnat göra mer i näst sista stigningen eller annorlunda tidigare. Men jag vet i sjutton. I natt sov jag dåligt, idag är jag sliten, känner mig hängig och på gränsen ont i halsen. Jag har ont i ena vaden och till och med rasterna har varit jobbiga. Troligtvis gjorde jag vad jag kunde igår.

IMG_7022

foto: Rickard Bergström

Tack all supportrar som har hört av er och grattat via facebook, sms och annat.  Tack ni som hjälpte mig under loppet. Tack min familj som stöttar med pepp. Tack min bror Niklas och min sambo Keith som åkte runt banan som galningar till olika platser och hejade, langade dricka och servade både cykeln och mig före och efter loppet. Allt det där bara för min skull. Så fint, och det går åt när man vill tävla.

Annonser

2 reaktioner på ”Inte ens kafferasterna går lätt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s