Onsdagsfint. 

Jag kunde inte låta bli att ta en promenad när jag vaknade idag. Magiskt fint ute. Och under tio sekunder mötte jag blicken med en räv som stod blick stilla 50 m framför mig. Stor och fin med yvig svans.

Efter helgens tömning börjar kroppen hitta tillbaka och ikväll blir det cykling. Jag är dessutom tävlingssugen igen vilket det finns bot på, Västgötaloppet den 26e sep. Om det är bra väder och kroppen är pigg ställer jag upp där. Skönt att längta efter tävling igen, före SM tycker jag att oroskänslorna tog överhand och det roliga med det fick inte plats. 

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s