Borcykling mm.

Det hade inte behövts långa byxor med flossad insida idag, men jag ville inte frysa. Så mina höst/tidig vinter från Assos (hl.607 lady s5) rök fram, lampan åkte på styret och jag hängde ett rött ljus på tröjan baktill. Allt det där talar om att det är höst (inte sensommar).  

Det blev lite oreda idag. Det är lätt hänt när man blir många mountainbikers och när man är många som är på olika nivå. Men alla hittade till Stationshuset. Där vart det sedvanligt kvällsfika och mycket prat.

Västgötaloppet

Sista deltävlingen i långloppscupen är Västgötaloppet som går i Ulricehamn på lördag. Vi har nära dit, ca 1,5 h i bil. Det pratas om att några i vårt gäng ska köra. De ställde även upp förra året och gillade både banan och arrangemanget. Banan består till stor del av grusvägar med inslag av stigar, det passar ju många. Sedan är det kuperat och backar gillar väl alla?!

Jag funderar på att göra en efteranmälan och ställa upp i årets första cuprace i så fall. Det lutar åt att jag tar chansen att köra sista långloppet för i år. Får se till att ta kvällen nu och få välbehövlig sömn tillryggalagd.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s