Tidig morgon.

  Godmorgon!

Det är sista söndagen i september och kallaste morgonpromenaden den här hösten då mätaren visade ynkliga 1 grad. Men ack så fint med sol, frost och dimma. 

Jag vaknade jättetidigt idag, som vanligt efter att jag har kört race. Det känns lite bättre efter denna tävlingen än efter SM och jag känner mig bättre återhämtad. Jag upplevde en något bättre känsla igår under racet också. För första gången körde jag med pulsband, så nu kan jag roa mig med att analysera pulskurvan. Efter att ha gjort en snabbkoll såg jag att pulstoppen var i slutet av första stigningen (150 hm) och att pulsen var över min snittpuls första 4 milen medan den var under snitt sista tre. 

Det var bra för mig att att ställa mig på startlinjen i ytterligare en mass-start. Det var troligtvis sista chansen för detta år. Såvida vårt klubbmästerskap inte lockar det tusental som kom till Västgötaloppet igår. Man vet aldrig. 

Idag ska jag njuta av ledigt och samla nya krafter för att skriva en racerapport. Den kommer inom kort. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s