Fredagsmyset.

Då är man här igen. I soffan. Men vi började fredagsmyset i Borgen för att cyklandes reka inför morgondagens arbetsdag och se vad som behöver fixas till på de nya banorna. 

Det rosa varvet är ca 6,5 km och jätteintensivt. Branta upp och någon lite trickig ner. Kanonbra styrkebenträning och pulshöjare. Precis en sådan bana jag behöver träna på, både krävande och rolig. Det är imponerande vad engagerade människor kan skapa på några veckor. Nu är det bara detaljerna som ska fixas. Sedan ska stigarna nötas in av cyklister som kör varv efter varv. Hade jag fått önska skulle man haft turen att kunna fått med en rotmatta, de är alltid svåra att efterkonstruera. 

Hur som helst så var det mycket glädje i cyklandet idag och jag kunde ligga i och bli trött på ett normalt sätt. Skönt, drömmen är att jag känner mig återhämtad tills imorgon och att jag kan få till ytterligare bra cykelpass. 

Efter passet rundade vi av kvällen med sushi. Det var mycket välkommet med hämtmat och dessutom har vi en av Sveriges bättre sushibarer i Värnamo. Rött kraftigt italienskt vin passade inte till så det sparade vi och tog som dessert. 

Hösten bjuder på fint väder, det klagar vi inte på.  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s