Höstcykling bildligt.

Så vaknade vi onödigt tidigt för att vara lördag. Men vi fick en del gjort i och med det. För mig blev det typ snabbstädning och bakning. Keith packade fyrhjulingen och tankade motorsågen inför arbetsdagen i Borgen. Mitt bidrag till arbetsdagen blev fikat mer än så orkar inte kroppen riktigt. Jag behöver fortfarande tänka mig för och planera för att få in lugna stunder, vilket är lättast på helgerna. Men vårt hushåll bidrar ju till Borgens utveckling genom Keiths engagemang.

Jag vart glatt överraskad över att kroppen var så pigg som den var på cyklingen. Med tanke på att vi körde på igår kväll borde jag haft en sämre dag men inte mig emot att få ha en bra känsla två dagar i rad. Det blev ett njutarpass i finvädret och jag tog mig tid att försöka knäppa ett par bilder under rundan som blev: skogen till Sörsjö, Borgen, Stensnäs, Vällersten, Hörle, Karlsfors, travbanan, Hov, Nederby, Värnamo, Helmershus.  I lurarna: Värvet och P5.     


   

Annonser

2 reaktioner på ”Höstcykling bildligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s