Fikapasset.

 Hoppas att ingen av er tog mitt recept som jag lade ut i morse! Jag glömde en betydande ingrediens -mjölet.

Cykling först, bullar sen.

Inte nog med att jag var lite sen till träningen. Jag lyckades punktera på vägen till Borgen. Typ en rostagg rakt in i däcket, och eftersom jag inte hade så mycket vätska som jag borde pös all luft ur. Men Mackan hade slang med sig, det räddade mitt cykelpass. Han och Jenny var med för att testa den nya banan inför KMet som går till helgen. Vi var många som anslöt och det beror delvis på att de nya spåren är bra och roliga att cykla.

Det var ganska bra fart i några backar, så jag fick ta ut mig.

Efter avslutat pass dukade jag upp med bullar och kaffe. Fika är gott.  

    

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s