Det är i Borgen det händer. 

Precis hemkommen från GGV klubbarnas mästerskap. Det var en höjdare måste jag säga. Många tävlanden och mycket publik. Utvecklandet av Borgen har gått i rasande tempo och på ca 1,5 månad har det blivit en träffpunkt för Värnamos konditionsidrottare.

Idag kunde man läsa i Värnamo Byheter om nysatsningen.  

Fö är bullarna på bilden överst från någon vänlig själ som bakade till klubbmästerskapet idag. Sådant bidrag gillar jag. Firman jag jobbar på bjöd på korv med bröd och tablettaskar till alla barnen. Jag är sponsringsansvarig och gillar när man kan sponsra med lite hjärta och där det finns engagemang (alltså inte bara några tusenlappar för en skylt).

Ett gäng nöjda barn : ) 
Jag återkommer med fler bilder från tävlingen. Vi hörs igen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s