Bra söndagspass. 

Det blev ett bra pass med ett gäng cyklister igår, till och med ett par Göteborgare dök upp. 

Vi sliter på de nya lederna i Borgen och kör stravasegment så det ryker. I detta MTB område finns det fler segment nerför än uppför. Jag börjar känna mig mer bekväm på och med hojen och lyckas faktiskt förbättra mina egna tider med några procent även nerförs. Självklart känns det mer safe nu när det är torrt och fint. Så jagar ni tider kan det vara läge att passa på nu före det blir blötare i marken. Vi hittade dock ett par lerhål. 

   Efter gemensamhetscyklingen och fikastunden fortsatte jag distanscyklandet och hittade någon mer fin stig men körde mest grus och asfalt.  

 Trots få plusgrader vart jag nästan för varm i min Assos ij.tiburu när solen tittade fram.  

 Nej mina vänner (en blogg har ofta några ovänner med) nu ska det sovas och imorgon ska jag göra mitt livs första kiropraktormöte. Vi får väl se om jag kan få någon hjälp. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s