Stillasittande dag

Det är trevligt att hitta på saker efter jobbet men när man har ett stillasittande jobb och också har bestämt restaurang + 2,5 h bio efter jobbet då blir det lite för mycket av det goda. 

Vi såg filmen The Marsian. Tyckte den var en halvtimme för lång och för mycket fantasi för min smak. Men det var mysigt att ha en kväll med familjen. 

Jag fick se solen genom bilrutan på väg till jobbet och det var makalöst fint.  
Ledarskapsutbildning

Till helgen åker jag och Keith till Ånnaboda igen. Inget långlopp i sikte men väl mountainbike och faktiskt ledarskapsutbildning med Friluftsfrämjandet. Vi hoppas på lite mer kött på benen inom det området och det ska bli intressanta dagar. 

Vi kommer även att inspektera mtb området och förhoppningsvis kunna cykla på deras fina leder. Det är ju jakttider så det verkar lite begränsat vart man kan cykla. Det har ni väl koll på, var försiktiga när ni cyklar i skogen eller undvik det helt och håll er till de större vägarna i helgen. Och bär alltid synliga kläder. 

Arbetskväll i Borgen

Ikväll är det arbetskväll i Borgen för de som vill och orkar. Bland annat finns Keith och Värnamo mtb på plats och bygger. Väl mött om du vill bidra. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s