Ånnaboda, krasslig och boendet.

Nu har vi precis ätit frukost och träffat övriga kursdeltagare, vi blir ca 15 st. All presentation och grupparbeten sker ute i skogen. Det gillar vi. Sa jag att vi är här tillsammans med Friluftsfrämjandet

Krasslig

Jag däckade igår när vi kom fram. Trött, ont i magen, ont i kroppen, känslig i ryggen, förhöjd vilopuls och kallsvettades. Det känns bättre idag men inte helt ok. Typiskt, men jag har haft det på känn i ett par veckor och är så less på att det inte ger sig. 

Jag kör så länge jag orkar idag helt enkelt. 

Boendet

Den här lilla stugan bor vi i. Standarden är lagom dålig. De har gjort ett försök att renovera så tapeter o soffor är ok men miniköket, golv och toalett håller ingen hög klass. Vi gillar trots allt att bo i stuga med närhet till cyklar och bil. 

 Här finns gott om sly. Tur att Keiths röjsåg inte är med.  

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s