En fantastisk kväll.

Från mitt perspektiv tycker jag att kvällen vart helt fantastisk. Mitt hjärta för cykel är varmt efter att ha sett så många som 28 tjejer på mtb.

Jag säger lika till er som jag sade till gruppen: jag hade inte föreställt mig en sådan uppslutning i min vildaste fantasi. Jag fick tom ordna fler ledare och kökspersonal. Carina och Gabbe ställer alltid upp och sprider cykelglädje och hjälpte till med grupperna, Keiths mamma och pappa är med i ur och skur och hjälper oss i våra projekt. Fint!

Tiden gick väldigt snabbt och vips så hade vi cyklat stig, kört teknikbanan och fikat. Jag hann inte ta bilder men Keith knäppte en när vi samlades. Fö var även lokaltidningen på plats och gjorde ett reportage med text och bilder, det lär ju dyka upp på torsdag i VN.

Annonser

2 reaktioner på ”En fantastisk kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s