Crosspass!

Har just avverkat ett crosspass, druckit kaffe, ätit godis och satt en deg på jäsning. Suget efter saffran gjorde valet av deg enkelt. Det blir något nytt mellanting mellan bröd och saffransbullar med chiafrön i. Mer om det i ett annat inlägg.

Nu ska jag hålla mig till rubriken och bjuda på ett crosspass i bloggform.

Jag slutar oftast runt två på tisdagar, så klockan tio i tre började jag ordningställandet av crossen. Har knappt kört in mig på den ännu så jag justerade lite, pumpade däck och smörjde kedjan.

Nästa steg är att få på flaskhållaren och fortsätta ställa in sadeln. Mekandet går inte i rasande tempo.

 Cykeln är väldigt lätt och fin men jag känner mig ringrostig med helstelt och bockastyre. Det hindrade inte att ta en stig med lite lagom mycket rötter. Mest höll jag till på grus och någon bit tex genom Hånger och även genom Dannäs vart det asfalt.

2 timmar och 10 minuter skrapades ihop vilket är mitt längsta pass denna månaden. Jag räknar med att november även ska bjuda på några tre och något fyra timmars pass. Drömmen!

 Bontrager CX 32 mm
 I utkanten av Hånger. Fantastiskt att hinna ut i dagsljus, skulle kunna kalla det vardagslyx.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s