Lampan höll inte.

Jag och Keith anslöt till Bor kl 18:02, det var två minuter försent. Borgänget åkte nämligen kl 18. Lite typiskt oss att bli sena. Däremot trodde vi att vi visste den planerade rundan så vi tog andra hållet i hopp om att kunna möta gänget. Det visade sig att vi hade tagit samma håll så vi fick köra själva. Det blev ett bra pass på ca 1 h och 45 min.

Lampan dog

Jag har varit nöjd med min kinalampa. En nackdel har varit att man inte ser hur mycket laddning som är kvar. På mina andra lampor framgår det tydligt genom att grönt är bra och rött är varning för att den snart slocknar.

Kinalampan jag hade igår är 8000 lumen enligt tillverkaren och är köpt på Ali express för en spottstyver. En fullamapa mao. Jag föll för något sortens grupptryck när de andra beställde.

En halvtimme in i passet slocknade lampan. Då vart det mörkt, bäcksvart. Som tur var hade Keith två lampor så vi klarade oss. 

Mig veterligen har ingen i gänget varit nöjda med sina fullampor, däremot verkar många gilla den från xxl som heter Magicshine.

Det här är Keith i mörkret. Han hade ingen röd lampa bakåt och jag hade en i min bakficka (saknade fästet) men vi hade en del reflexer, vilka tydligen inte syntes. Igår vände en bil som just kört om oss på 27an. Han lät meddela att vi inte syns utan lampor bakåt. -Jag säger det för er egen skull, sade han. Och det tackade vi för. Det är superviktigt att ha en röd lampa väl synlig bakåt! Det blir skärpning.

Fika

Vi träffade våra kompisar till slut. De hade just påbörjat en handuppräckning inför helgens pass på cykel med efterföljande bastu och fika. Det låter mysigt men vi tänkte vara kulturella och kolla på konst på lördag eftermiddag så vi är troligtvis bara med på cykelpasset.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s