Det härliga lördagspasset med Borgänget.

Denna veckan har jag försökt och hittills lyckats med att träna lite mer än förra veckan. En dag kvar. Nästa vecka ska jag ta det lugnare och ge kroppen återhämtning.

Träningen idag med Borgänget var jättetrevlig. De är ett antal flitiga träningsvilliga cyklister som ser träningen både som något som gör gott, som en del av livsstilen och en naturlig ingrediens i vardagens framgångsrecept. Det är högt i tak i gruppen och jag tycker att det mest fantastiska är att alla bidrar med sina respektive personligheter. Alla är, mig veterligen, alltid välkomnande och omhändertagande när det dyker upp nya cykelsugna. Det är en ära att få cykla ihop med sådana människor.

Nya vägar är kul.

Det behöver inte alltid vara en ny hoj för att passet ska kännas extra kul. Ibland räcker det med en ny runda (phu). Många av vägarna vi cyklade på idag var outforskad mark för många av oss. Det var roligt att se och uppleva lite nya byar.

Cykla, trivas och ha kul är en del av livet.

 


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s