Mossen med Värnamo MTB

Jag tänkte bjuda på en hel del bilder även idag. Ljuva natur- och cykelbilder. Jag vill primärt att min blogg ska bjuda på positiva upplevelser som har med cykling att göra. Jag vill ge er inspiration. Jag vill också dela med mig av tips och bra och dåliga erfarenheter. På de sedvanliga nyhetssajterna kan man få scrolla ett tag förbi allehanda våldsverkare, flyktingsituationer och kändisintriger. Längst ner kan man ha tur och hitta något positivt dock med all säkerhet inget om cykelrundor.

Fin cykelrunda med Värnamo MTB.

Ni som har varit ute den senaste veckan har säkert upplevt att det blivit mer höstlikt och fuktigt. Att köra i skogen med viss försiktighet, ha rätt däck och lite luft är kanon men det hjälper inte alltid. Slapp själv undan att vurpa men fick se några halka omkull och någon slog runt och flög över styret. Det var dock ingen som sade sig ha ont efter. Smärtan blev säkert mer omfattande hemma. Troligtvis också lång läkning på skrubbsåren så något hemarbete går säkert inte att utföra på några dagar.

Keith guidade oss runt Värnamos finaste stigar. Vi körde genom vackra John Bauerliknande miljöer, genom blåbärsskog och över mossen. Oändligt fint. Och stora delar av rundan sken solen.

Keith gjorde sig även besväret att bära med sig två termosar kaffe, vid Lövö hembygdsgård slog vi oss till ro för att njuta av en kopp. Dock hade kopparna blivit kvar hemma på bänken. Men suget efter kaffe var obotligt stort så kopparna som följde med termosen skickades runt och alla fick sin beskärda och välbehövliga dos koffein.

Grusvägar ut från stan mot Herrestad. Därefter teknisk stig mot Lövö. Därifrån till Kittlakull perfekta tallbarrstigar men tyvärr också många spänger utan hönsnät som nu iom fukten, enligt mig, var ocyklingsbara.


IMG_7718-0IMG_4790

IMG_4845 Lagom till att en hård träningsvecka var till ända var mina ben slut. Jag fick bita ihop när jag och Keith tog sista förningen från Hädinge till Stensnäs. Denna vecka blir det mindre cykling och mer alternativ träning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s