Träningsdag med Gnosjö FK

Det var ett fint initiativ av klubben att arrangera träningsdag med möjlighet att löpa, cykla eller åka rullskidor. Ett förmiddagspass, lunch, eftermiddagspass och middag löd det framgångsrika upplägget.
 Både jag och Keith körde cykel som enda gren medan vår kompis Pelle avverkade ett kuperat löppass på förmiddagen.

Gnosjös Töllstorp erbjuder massor fin natur. Cykelsektionen med PO i spets har jobbat fram väldigt roliga MTB spår. Och det finns även helt nyanlagda rullskidspår på ca 2 kilometer. Stämningen var på topp. Vi delade in oss i olika fartgrupper efter förmåga.   Det är många korta stigningar som suger musten även ur vältränade ben.   Jag fick problem med växlarna och upptäckte att hela växelföraren satt lös. Då fattade jag varför det låg en skruv på hallgolvet häromdagen. Med en kreativ lastilsmekaniker i gänget löste det sig och jag kunde cykla vidare. Dock höll jag mig på stora kakan, det blev lite tufft och i vissa backar fick jag springa. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s