Rundor och bra träningsvecka.

Jag älskar att cykla förbi inspirerande byggnader. Även om jag inte stannar så länge blir jag glad av att se andras konstverk. Vi har några smakfulla ställen häromkring såsom Hörle Herrgård, Gamla Åminne och Hånger Byagård. För att inte tala om Dannäs Säteri. Färden fram till gården går genom den maffigaste allén i Småland. 

Vi har den äran att bo nära Åminne Bruk. Det är så vackert. Igår passerade jag och Keith i mörkret när vi var på väg hem från kvällsturen. Idag cyklade jag förbi i dagsljus. Många av er har varit där i olika sammanhang och vet hur stämningsfull miljön är. Och precis nedanför ligger sjön Vidöstern.
  
En tuff träningsvecka tonas ut. Har det inte varit dubbla pass så har de varit längre. Imorgon blir det ytterligare långpass före helgutflykten som bär mot Jönköping, Aneby och hämta brorsan o Amanda vidare till Linköping och slutligen Uppsala och syster yster och familj. Väl där blir det mindre träning och mer familjero. 

Cx idag.

Jag får inte riktigt till inställningen på crossen samtidigt som jag är ovan vid sittställningen och även kylan bidrarnog  till att jag utvecklat en stel nacke och rygg. Benen är väl stumma efter säsongspremiären med 4×4 på spinningcykeln. Underbara bekymmer. Mera sånt. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s