Inte träningssugen

Den här veckan har jag inte varit pigg på att träna. Eftersom jag fortfarande har ont efter den tand som drogs ut tror jag att det hänger ihop med det. 

Idag var det svårt att ta sig ut, jag kände inte för att ta i. Men jag bet ihop och fick till fyra stycken intervaller. En 2 min sedan ca 4-5 minuters. Det gick långsamt och underlaget var trögt. Antingen sögs däcken ner i underlaget eller var vägarna typ nyharvade. 

Det är sällan roligt med dåliga dagar. Men jag är oftast ändå nöjd efter genomfört pass. 

Gorm storm härjade förra helgen och lämnade en del spår efter sig. Imorgon sägs det vara en ny storm på väg in, men jag tror att det var en kvinnlig sådan och de brukar väl inte vara riktigt lika hysteriska. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s