Hjulat

Hej där ute i mörkret. För ni har väl det också mörkt. Mörkt på morgonen och mörkt på kvällen. Men nu är det inte långt kvar tills det vänder, som de positiva människorna brukar säga. Vi närmar oss faktiskt vintersolståndet och ljusare tider.

Klungcykling är kul.

Mina julbord (en jultallrik och en julmeny) rullar på, två avverkade av tre. I tisdags med cykelrunda före. Vi körde ca 4 mil cross och det var riktigt kul att köra i och med en klunga. Det tyckte jag iaf, de andra tyckte nog det hade varit roligare utan mig. Jag har nämligen inga (kompis)skärmar på crossen och det var ju blött ute, dessutom gillar jag att ta vind…

För övrigt är det fina med klungcykling att det går bra att cykla tillsammans fast man har olika bra kondition. De som är minst tränade får ligga längst bak för att slippa ta vind vilket man sparar mycket kraft på. Det är många mtb-åkare som inte är så bra på just den biten. Det är sällan klungcyklingen fungerar på de långlopp jag har kört. Men nu i tisdags var vi ett gäng rävar som alla kört landvägscykel så klungan var effektiv och säker.

Hur som helst var det skönt att ha cyklat före de väl tilltagna jultallrikarna inmundigades. Som alltid hade Stationshuset fixat och donat fint för oss, vi är bortskämda med ett så gemytligt fik som håller kvällsöppet. Tänk vad de bidrar till vår gemenskap. För vår del passar det väldigt bra att socialisera genom att träna och äta kvällsmat ihop.

aaaaaa

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s