Lussecykling med klubben.

Träning, ljuvlig natur och socialt i en härlig kombination. Vår MTB sektion i Gnosjö FK är fortfarande ganska ny, och den blir bättre och bättre. Det är kul eftersom det är ett gemensamt grepp som tas och många bidrar med mycket. Gnosjö har också en natur och omgivningar som är fantastiska att cykla i. Dagens runda blev ca 50 km och 600 hm varav den högsta punkten var 315 möh. Med tanke på gårdagens urladdning samt att hela veckan har bestått i hård träning så var det passande för mig att vi höll ihop den 15 manna stora klungan i ett makligt tempo.

  
  
 Stilpoäng till luciatåget Och många pluspoäng till Marina som bjöd hem oss till Pung (Jodå hon bor i Pung) på lussefikastopp. Det smakade ljuvligt med hembakt mjuk pepparkaka, lussebullar, muffins, biscotti och hett kaffe. Stoppet kom efter 2,5 h cykling och jag var rejält frusen om händerna och även fötterna var rätt krispiga. Så att komma in i värmen var riktigt fint. Och efter fikat hade vi drygt en mil tillbaks till klubbhuset men då sken solen och jag hade tinat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s