Träning, grötfest och tryfflar

Precis det som rubriken säger har fritiden ägnats åt. Fast after eight-tryfflarna är inte klara, smeten skulle skulle stelna före man kan rulla ihop.   

Det kändes motigt att bege sig ut på crossen idag. Det var grått, duggregnade och jag var trött. Har ni varit ute på grusvägarna idag i Småland? Då vet ni, f_n vad mjuka och tungcyklade. Jag tog mig ut på asfalten så snart det blev tillfälle. Hastigheten gick från 10 km/h till 28 km/h utan att öka watten i benen. Och psyket lättade betydligt. Men det är samtidigt bra träning att åka på tungcyklade grusvägar så jag svängde in på fler. Jag låg på ok hela passet som varade ca 1 h 47 min och mätaren hamnade på 41 km. Efter var jag vrålhungrig. 

Grötfest med Friluftsfrämjandet

Det smakade riktigt bra med gröt och ostmacka tillsammans med ett gäng från Friluftsfrämjandet i Värnamo. Det var trevligt också. Både jag och Keith är glada för mountainbikesatsningen som görs inom organisationen. MTB är en given gengre i Friluftsfrämjandet som har en vision om att erbjuda världens bästa friluftsaktiviteter med Sveriges mest eftertraktade ledare. Vi ser fram emot att kunna ta emot ett helt gäng barn under våren och presentera MTB sporten när den är som bäst i togetherness anda. Vi är åtta engagerade cyklister som är med och leder. 

Vad går upp emot hemkokt gröt?  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s