Ledighetsdagen fylld med cykling och pyssel. 

Goderafton både herre och fru. Här lyssnar jag på julmusik, pyntar och bakar i massor. Keith är inte med på något av ovan. Men jag myser på i julstöket. 

Jag åkte på ett himla migränanfall (man kallar det så tror jag) igår. Det tog några timmar innan jag fattade vad det var och det hänger faktiskt i lite smått idag med så jag försöker vila emellanåt. Det var ett tag sedan jag upplevde det och jag hade glömt hur konstigt/dåligt man mår. Men som sagt bättre idag. Jag cyklade med mörka glasögon imorse eftersom jag bland annat blir extremt ljuskänslig. 

   
Cyklade själv en runda som jag såg till att lägga så att jag passerade Borfiket på väg hem. Det blev medtag av fralla, jag ville inte stanna eftersom jag var blöt och hellre kom hem. Tur att Assos gjort bakfickorna på jackan större, passade perfekt för en XL-fralla. 

Passerade ett par jägare utmed vägen. Våra blickar möttes och vi tänkte nog ungefär detsamma om varandra. ”Vad gör du ute nu, det finns väl bättre dagar för din sport” Hade ca 9 grader, duggregn i ca 2,5 h och ca 60 km. Inga fina vyer men fortfarande grönt ute 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s